God generalprøve for kvinnelaget

30/03/2022

Orklas kvinnelag i 3. divisjon spilte treningskamp mot divisjonskollega Gimse på Orkanger onsdag kveld. Kampen var den siste gjennomkjøringen før Ole Johan Helland og han mannskap tar imot Vestbyen til serieåpning førstkommende mandag. Treningskampen ble en god generalprøve for Orkla, med bra kontroll defensivt og flere gode angrep. Kampen endte hele 8-1 til OFK.

6D9A5F7D 1D66 423D 8440 B9921D0816E3

Kampen startet jevnt uten de store sjansene. Etter rundt 15 minutter tok Orkla ledelsen. Elisabeth Forren fikk ballen på høyrekanten. Hun slo ballen inn til Lovise Berg som satte ballen trygt i mål til høyre for Gimse sin keeper. Målet så ut til å gi mer trygghet i hjemmelagets spill. Ikke lenge etter økte Orkla til 2-0, denne gangen etter et innlegg fra Trine Bysting på venstrekanten. Line Fossmo satte ballen i mål fra kort hold. Utover omgangen hadde OFK god kontroll. Lovise Berg satte inn to nye mål, før Mari Lian la på til 5-0, som var pauseresultatet.

ED342539 979A 4802 9238 FE2A3D858FC2

Orkla kontrollerte spillet også i den andre omgangen. Gimse fikk en redusering, før Mari Lian og Line Fossmo x2 økte ledelsen for hjemmelaget. Kampen endte 8-1 i snøværet på Orkanger. Det var mye bra i spillet til Orkla, men også ting å jobbe med. Mandag venter Vestbyen på hjemmebane for OFK sitt kvinnelag. Vi gleder oss til en spennende fotballsesong for kvinnelaget i en spisset 3. divisjon! Orkla FK har en bredere tropp denne sesongen, med en bedre blanding av rutinerte og unge spillere. Laget har gode muligheter til å kjempe om poeng i mange kamper. Lykke til!