G13 møtte Nardo på OBS!

10/06/2017

DSCN3525 2Orkla G13 i 9'er 1.divisjon møtte Nardo på OBS lørdag formiddag. Orkla hadde initiativet det første kvarteret av kampen og leverte mye flott spill, men lyktes ikke helt med avslutningene. Etter hvert tok Nardo styringen i kampen og byguttene var hakket mer effektive foran mål, slik at de kunne gå til pause med en tre-målsledelse.

Nardo var også i andre omgang litt mer "på" enn Orklaguttene. Det resulterte i tre nye scoringer, mens hjemmelaget måtte nøye seg med en avslutning i stolpen blant flere gode muligheter, men fremdeles uten at ballen ville i mål.

DSCN3566Tette 9'er-kamper med mange involveringer og masse situasjoner som må løses, er god fotballutvikling for disse unge spillerne. Marginene er små og det er læring i alle kamper uavhengig av seier eller tap.

DSCN3474Fotballutvikling er et maratonløp og ikke en sprint. Målet er derfor at alle de totalt godt over 30 (!) 13-åringene i Orkla fortsetter å spille fotball så lenge som mulig. Det fører også til at noen av de får muligheten til å bli skikkelig god!


Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere


Medlemsinnlogging