Foran Steinkjerkampen

11/08/2017

20150530 154443 3Ny kamp, nye muligheter! Søndag kl. 15.00 kommer en gammel storhet på besøk til Orkdalsbanken stadion. Steinkjer FK har lange fotballtradisjoner og en stolt historie, selv om det er en god del år siden de hørte hjemme i toppen av norsk fotball.

I årets sesong har Steinkjer i likhet med Orkla havnet i poengnød. Nord-trønderne ligger i øyeblikket fjerde sist med 17 poeng, mens hjemmelaget Orkla er nest sist med 13 poeng. Alt ligger derfor til rette for et svært spennende oppgjør og her er Orklatrener Arnstein Røen sine tanker foran kampen:

Velkommen til kamp mot Steinkjer! Denne gangen vil jeg starte med en skryt til vårt trofaste publikum! Over 200 tilskuere mot Tillerbyen sist søndag setter vi umåtelig stor pris på.

20170806 165216I forrige program skrev jeg at vi skulle gi dere en god opplevelse. Vi synes vi spilte en god kamp, spesielt 1.omgangen, men klarte dessverre ikke det viktigste (og vanskeligste) i en fotballkamp; å score mål!

Vi har hatt stigning i prestasjonene våre de tre siste kampene, og det vil forhåpentligvis betale seg til slutt. Målsjanser vil omsettes til mål over tid, men det viktigste er å fortsette prestasjonsutviklingen vår.

DSCN6815Vi møter et Steinkjerlag som er 4 poeng foran oss, og kommer fra et 1-3 tap mot Mo. De har styrket troppen med et par spillere, men vi skal gi de hard motstand hjemme på Orkdalsbanken stadion.

Vi har hatt litt sjukdom og «småplukk» i troppen denne uka, men de som starter er 100% klare for å gi alt slik at vi står igjen med 3 poeng.

God kamp!

 


Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere


Medlemsinnlogging