Før kampen mot Tillerbyen

05/08/2017

20150530 154443 2Mange skader har gått ut over både treningskvalitet og prestasjoner i kampene så langt i år. Nå lysner det etterhvert på denne fronten og Orklamannskapet er skikkelig giret på å ta mange poeng utover høsten! I helga gjester Tillerbyen Orkdalsbanken stadion i det som er den første av i alt syv hjemmekamper i høst! Her er Orklatrener Arnstein Røen sine vurderinger før kampen!

På de 6 siste seriekampene har vi kun tapt en, 1-3 mot Strindheim før ferien. Men dessverre står vi med kun 2 seire på de 6 kampene. Med litt medgang og stang inn kunne vi godt stått med 3 seire på de 3 uavgjortkampene. Men slik er status, og det koster det lille ekstra for 3poengerne i motgang kontra medgang.

Vi har i alle fall vist at vi er jevngode (og vel så det) mot de 6 seneste motstanderne. Gruppa ønsker å fortsette fremgangen og vise hjemmepublikumet god Orkla-fotball på søndag. Vi har også et bittert tap å revansjere. Bortekampen ble avgjort før det var spilt et kvarter, i et ufyselig vintervær. 2 avslutninger på mål og en 3-0 ledelse (1 selvmål) gjorde oppgaven for vanskelig for oss den gangen.

DSCN0235 2Vi har hatt en god treningsuke, og det lysner etter hvert på mannskapssiden også. Til helga har vi Arnstein Buøy tilbake, samt Vebjørn Bævre (bildet over).

Vi ønsker også Erik Hægstad Johnsen (bildet under) velkommen som ny spiller. En 97-modell fra Ranheim, som tross sin unge alder er inne i sin 4.sesong som seniorspiller for Ranheim2, det siste året som kaptein. Gjennom vårt samarbeid med Ranheim fikk vi en utlånsavtale, og vi håper vi kan videreutvikle Erik i perioden han er utlånt.

DSCN6295 2

Høsten er lang og det skal utdeles mange poeng, hele 36, før vi ser sluttabellen. Det er derfor gledelig og avgjørende at vi etter hvert for folk på plass, og holder oss skadefrie utover høstsesongen. Da skal vi forhåpentligvis skaffe oss brorparten av de 36 poengene som gjenstår. Vårt trofaste hjemmepublikum fortjener det! God kamp.


Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere


Medlemsinnlogging