Etablerte spillere tilbake da rekruttlaget vant mot Nardo 2

14/08/2022

Orklas rekruttlag i 4. divisjon startet høstsesongen med kamp mot Nardo 2 på Orkla Sparebank stadion søndag. Begge disse lagene ligger på nedre halvdel av tabellen. Før søndagens kamp lå Orkla på 10. plass på tabellen med 12 poeng. Nardo 2 lå på plassen under med 8 poeng. Seier til Orkla ville gi en god luke til lagene på nedrykksplass i divisjonen. Seier til Nardo 2 ville gjøre situasjonen mye jevnere. Sånn sett var søndagens kamp veldig viktig for begge lag.

FC063C01 292B 4FCE 9A42 4D416EE5F873
For Orkla var Sindre Tørset Valø tilbake på banen etter langt skadefravær. Den stødige midtstopperen Erik Hægstad Johnsen var med på benken for å spille andre omgang. Ole Løkken stilte fra start, ettersom han ikke rakk gårdagens kamp mot Strindheim.

F7C3B8E5 0931 4172 A0D9 CC27BE051C0C
Det ble en jevn start på søndagens kamp. Orkla tok tidlig et lite spillemessig overtak, mens Nardo var farlige på noen overganger. Bortelaget tok ledelsen før 10 minutter var spilt på Orkla Sparebank stadion. Orkla utlignet etter 13 minutter. Sondre Fagerholt kom ned til linjen på høyresiden. Fagerholt chippet ballen inn på hodet til Martin Hoff Harsvik, som headet ballen i det tomme målet. Samme Harsvik ga Orkla ledelsen etter 36 minutter på en ny heading, denne gang etter innlegg fra venstre. Tobias Forbord Bergsrønning dundret inn 3-1 på et flott skudd etter 44 minutter. 3-1 var pauseresultatet på Orkla Sparebank stadion.

460FEAB0 E744 4211 8BAD 1EB04BB552D6
Nardo tok tak i den andre omgangen, og bortelaget hadde mye ball. De klarte likevel ikke å skape så mye foran målet til Even Rønningsbakk. Etter 70 minutter økte Orkla 2 til 4-1. Henning Føll Pedersen kom seg fri på høyrekanten. Pedersen dro seg inn i banen og scoret fra skrått hold. Like før slutt flikket David Brønstad Johannessen inn 5-1 på en andreball etter corner. Orkla 2 tok en solid seier over andrelaget til Nardo.

Fullstendige kampfakta fra Orkla 2 - Nardo 2 søndag 14. august ser du her.

Orkla 2 stilte til denne kampen med en fin miks av spillere, slik et rekruttlag skal være. Det var etablerte spillere som er tilbake fra skade. Det var spillere fra seniorlaget som trenger kamptrening. Det var juniorer som trenger å øve seg på et høyere nivå, og det var unge spillere som fikk prøve seg på seniornivå.

Seieren førte Orkla 2 opp over Buvik på tabellen. Luken ned til Nardo 2 er nå på sju poeng. Neste kamp for Orklas rekruttlag er lokaloppgjøret hjemme mot KIL/Hemne tirsdag 23. august. Møt opp og støtt Orkla 2 fram til seier!