Et ungt Orkla-lag fikk en bra start på 2024-sesongen

10/03/2024

Orkla Budal 2024 01
Orklas kvinnelag spilte årets første offisielle kamp da de møtte Budal hjemme på Orkanger søndag ettermiddag. Dette var Orklas første kamp i Trøndersk Mesterskap 2024. OFK rykket i fjor opp til 3. divisjon, og hjemmelaget var klare favoritter i søndagens kamp i det flotte vårværet i Idrettsparken. Kampen endte også med solid seier til hjemmelaget. Orkla vant kampen mot 4. divisjonslaget hele 7-0.

Orkla spiller i gruppe med Budal, Leinstrand/Byneset og Ranheim. Ranheim er nok gruppefavoritt, og det vil bli en fin test for Orkla før seriespillet når disse to lagene møtes på Extra Arena fredag 5. april. 

Kampfakta fra Orkla-Budal med lagoppstillinger og kamphendelser ser du på NFF sine sider.

Oversikt over Orklas gruppe i Trøndersk Mesterskap ser du her.

Line F
Orkla stilte med en veldig ung tropp i kampen mot Budal. Flere av de meste etablerte spillerne på laget, som helt sikkert kommer til i bli viktige i seriespillet, var ikke med i søndagens kamp. OFK kontrollerte likevel kampen fra start til slutt. En av fjorårets mest sentrale spillere viste at hun også i år vil bli viktig i Orklas offensive spill. Line Hoel Fossmo scoret hele fire mål mot Budal. Fossmo scoret sammen med Lovise Ramvik Berg en stor del av Orklas mål i 2023. Øvrige målscorere i søndagens kamp var Julie Skaugen Runhaug, Aida Rønning Remnes og Mia Jønsberg Laksøyen. 

Det blir en spennende sesong for Orklas kvinnelag. Orkla stiller denne sesongen med to seniorlag, ett i 3. divisjon og ett i 4. divisjon. Flere unge og spennende spillere har kommet inn i troppen, og det blir artig å se hvordan disse spillerne og laget kan utvikle seg utover sesongen.

Neste kamp i Trøndersk Mesterskap er hjemme mot Leinstrand/Byneset tirsdag 19. mars. 

 


Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere