Et ubeseiret Orkla starter høstsesongen

06/08/2023

Orkla ksr 2027
Orklas kvinnelag i 4. divisjon gjennomførte en flott vårsesong. I mars avanserte laget til sluttspillet i Adressa-cupen, etter å ha blitt nummer to i pulje med KIL/Hemne 2, Gimse/Melhus/Gauldal og Sokna. I april startet seriespillet, og siden da så OFK kvinner seg aldri tilbake. Elleve kamper ga elleve seire i vårsesongen, og en ganske klar ledelse på tabellen. Etter en treningspause har Orkla trent noen uker, og de er nå klare for en spennende høstsesong. 

OFK Charlottenlund april 2023
Torsdag 10. august tar Lars Vattengård og Orkla kvinner turen til Trondheim for å spille høstens første seriekamp mot Charlottenlund 2. Første hjemmekamp i høst er mot Selbu på Orkla Sparebank stadion torsdag 17. august. Selv med en relativt klar ledelse på tabellen er det viktig å ta kamp for kamp utover høstsesongen. Det er fortsatt en lang vei til 4. divisjonsavdelingen er avgjort i slutten av oktober, og dersom Orkla skulle være gode nok til tabelltopp venter en kvalifisering for opprykk til 3. divisjon. Mye fotball skal med andre ord spilles før vi vet resultatet for Orkla kvinner i årets 4.divisjon. 

Sluttspillet i Adressa-cupen fortsetter for Orkla fredag 25. august. Da er det kamp borte mot 3. divisjonslaget Vestbyen. 

Oversikt over Orkla kvinners kamper denne høsten ser du på NFF sine sider. Følg laget, og møt opp på kampene. Det er til stor hjelp og støtte for Orklas kvinnelag. 


Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere