Endelig kamp!

10/07/2021

Første kamp for menn senior på 15 måneder endte 0-0 mot Tiller. Aldri har en 0-0 kamp vært deiligere. Ikke på grunn av resultatet, spill og sjanser, men nå er vi i gang igjen med seniorfotball på ordentlig i Orkla FK. Sist helg spilte kvinnelaget mot Fosen, og nå er også herrene i gang!

Det lå en spenning både i trenerteam og blant spillerne hvordan de nye ideene som John Pelu har bragt inn, skulle utspille seg i praksis den første kampen. Det var bedre enn forventet med tanke på at det er første kamp. Det var en kamp som bølger frem og tilbake og uavgjort er nok rettferdig sett ut fra spill og sjanser. Likevel skapte OFK såpass mange sjanser at vi burde ha scoret noen mål. Nå skal det trenes igjen før vi møter Kolstad neste lørdag.

OFK TIller 080721 01
Flere nye fjes for Orkla-publikummet. Juniorene kan nevnes.
Martin Alver (04-mod) i mål i 2.omg. En meget god redning og meget trygg med ball i beina.
Are Aune (03-mod) som stopper i 1. omgang og høyreback siste halvdel av 2 omgang. Are er en spillende stopper og som er hurtig. 
Tobias Bergsrønning (04-mod) som høyrekant i 2. omgang. Hurtigtog som er uredd offensivt og meget pliktoppfyllende defensivt.

OFK Tiller 080721 04

Spillere I aksjon:
Rønningsbakk (Alver 45min) - Valø (Aune 65min), Johnsen (Blomseth 45min), Aune (Brøndbo 45min), Sanden (E.Grøset 45min) - Gjersvoll (Berg Pedersen 45min), O.Løkken (Victor Wisløff 65min) - Ysland, Helgetun (Johansen 45min), Kirkholt (Bergsrønning 45min) - Lynum (Sanden 65min)

Meget artig at så mange supportere møter opp midt i ferien for å se en treningskamp!! Dette setter spillerne og teamet rundt dem stor pris på.

Vi gleder oss til fortsettelsen!

OFK Tiller 080721 02

Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere