En klubbspiller og kaptein har gitt seg før 2023-sesongen

04/04/2023

Hakon Sanden 01
Håkon Sanden har spilt over 250 kamper for Orkla Fotballklubb. Han har gått gradene via ungdomsfotball i Orkdal IL og over til junior- og seniorfotball i Orkla FK. De siste sesongene har Sanden vært kaptein for OFK i Norsk Tipping-ligaen. Den tekniske og hurtige kantspilleren har de siste årene spilt offensiv back for Orkla, og han har vært en populær spiller på Orkla Sparebank stadion(Bilde: Bjørg Schei). 

Hakon Sanden 04
Håkon Sanden har vært en del av mange gode Orkla-årganger, og han har bidratt til mange gode fotballøyeblikk for alle med et hjerte for Orkla Fotballklubb. Nå er John Pelu og Orkla FK klare for en ny fotballsesong i 3. divisjon. Denne gangen er det uten Håkon Sanden på laget. Sanden bestemte seg i løpet av fjorårssesongen for å avslutte karrieren på fotballbanen. 

Hakon Sanden 7
Håkon Sanden har vært en av de beste spillerne i Orkla FK det siste tiåret. Her ser vi han sammen med Erik Bjørkli Helgetun, en annen sentral spiller i OFK utover på 2000-tallet. 

Hakon Sanden 07
Håkon Sanden var en sentral og høyt betrodd spiller under Nils Arne Eggens periode i Orkla Fotballklubb. Få spillere i klubben har nok fått så mye ros(og ris) som Håkon:).

Hakon Sanden 06
Som kaptein for Orkla har ikke Håkon Sanden bare gått foran med positive holdninger på banen i kamp. På bildet stilte Sanden og tidligere Orkla-kaptein Steinar Gjersvoll opp på dugnad da det nye kunstgresset skulle legges på Orkla Sparebank stadion.

Hakon Sanden 02
Håkon Sanden har vært en kontinuitetsbærer i Orkla Fotballklubb gjennom de siste ti årene. Sesongen 2022 ble noe amputert for Sanden, som sjelden har vært hemmet av skader. Ei brukket tå holdt Håkon borte fra banen i fjor høst, og kapteinen fikk i så måte ingen god avslutning på sin siste sesong. Det er ikke skader som gjør at Håkon mangler i lagoppstillingen når Norsk Tipping-ligaen sparkes i gang neste uke. En travel hverdag med jobb og familie er krevende å kombinere med fotball på dette nivået. For å henge med i Norsk Tipping - ligaen må det trenes mye, og flere av kampene spilles langt unna Fannrem og Orkla Sparebank stadion. For Håkon var det best å stoppe nå, selv om det er mye fotball igjen i kroppen til mannen som blir 30 år i år. 

Orkla Fotballklubb takker Håkon Sanden for den fantastisk innsatsen han har lagt ned for klubben vår. Vi ønsker selvfølgelig Håkon velkommen tilbake når det passer, om det er som spiller eller i en annen rolle. 

NB! Orkla lag i Norsk Tipping - ligaen starter sesongen hjemme mot Kristiansund 2 tirsdag 11. april klokka 19.00. Kampen spilles på Orkla Maskin Arena i Idrettsparken. Ta turen til Idrettsparken, og hjelp OFK fram til en god start på årets sesong! 

Hakon Sanden 03


Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere