Eggens trenerskole 2023 avsluttet med RBK-kamp

05/02/2023

Eggens trenerskole 2023 deltakere

Eggens trenerskole 2023 ble avsluttet søndag ettermiddag med kamp mellom RBK og Levanger i Sodvinhallen. 

Bilder fra søndagens trenerskole ser du i dette fotoalbumet.

IMG 5528
Dag 2 av Eggens trenerskole 2023 ble innledet med ei praktisk økt på feltet om oppfattelseshurtighet. Alexander Tettey og Roger Naustan holdt økta med RBK sitt G18-lag.

IMG 5529
Naustan og Tettey gikk gjennom økta med trenerskolen, og oppfordret deltakerne til å se etter læringsmomentene i aktiviteten. 

IMG 5532
Her spilles det innenfor 16-meteren, og Alexander Tettey veileder underveis i spillet. 

IMG 5543
Økt 2 for dagen ble holdt av Kjetil Rekdal og Geir Frigård fra RBK sitt A-lag.

IMG 5550
I den praktiske økta ble RBK-rekruttene veiledet på defensiv struktur og kontring.

IMG 5555
Svein Maalen er en viktig ressursperson under gjennomføringen av årets trenerskole. Søndag holdt han også en økt på feltet, der tema var etablert angrep, tempo i pasningsspill og gjenvinning.

IMG 5571
Også søndag fikk trenerskole ta del i kampmøtet til Rosenborg, og denne gangen var det herrelaget som forberedte seg til treningskamp mot Levanger.  

IMG 5570
Trenerskolen fikk høre hva som var fokusområdene til Kjetil Rekdal og Geir Frigård før kampen, og da spillerne forlot møtet var det mulig å stille spørsmål til Rekdal om sesongoppkjøringen og inngangen til kampen. Etterpå fikk trenerskolen også høre om Levanger sin kampplan. 

IMG 5583
Under kampen stod trenerskolen bak RBK sin benk, på samme måte som under lørdagens kvinnekamp. 

IMG 5582
Det var bra med folk i Sodvinhallen under søndagens kamp, og mange av de 400 sitteplassene i hallen var i bruk. Etter kampen ble trenerskolen avsluttet med utdeling av diplom til alle som har vært med. 

IMG 45871

Eggens trenerskole er et godt samarbeid mellom Orkla Fotballklubb, Rosenborg Ballklub og Trøndelag Fotballkrets. Rosenborg Ballklub har stått for hovedparten av det faglige innholdet i trenerskolen, mens Orkla FK har hatt ansvar for mye av det administrative. På bildet står Rosenborgs trenerteam på herresiden sammen med Orkla FK sin representant Ola Dahl Johansen, som har styrt mye av logistikken under trenerskolen. 

Arrangørklubbene Orkla Fotballklubb og Rosenborg Ballklub takker alle deltakere som meldte seg på til årets trenerskole. Det har vært stort engasjement gjennom hele helga, og mange gode diskusjoner i veiledergruppene. Vi håper at deltakerne sitter igjen med både faglig påfyll og inspirasjon til videre innsats for å skape gode utviklingsmiljøer innen fotballen.

En takk går også til alle bidragsytere, frivillige og vertskapet i Sodvinhallen som har bidratt til en vellykket restart av Eggens trenerskole. Denne helga legger et godt grunnlag for å kunne planlegge en ny Eggens trenerskole i 2024. 


Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere