Coop Nordvest fortsetter på lag med Orkla FK

14/01/2024

Coop Nordvest har gjennom en årrekke vært en solid samarbeidspartner for Orkla Fotballklubb. Vi er glade for å meddele at dette samarbeidet også vil fortsette i tiden framover. På bildet ser du styreleder i Orkla Fotballklubb Monica Forren sammen med Arild Sørlien i Coop Nordvest. Forren og Sørlien undertegnet nylig en ny samarbeidsavtale. Coop Nordvest og Orkla Fotballklubb skal sammen bidra til å skape et godt fotballtilbud i vår region, gjennom arrangement og aktivitet i fotballklubben både på jente- og guttesiden. OFK har fotballtilbud i ungdomsfotballen, og klubben har seniorlag i 3. divisjon både på kvinne- og herresiden. Orkla FK har samarbeid med Orkdal IL fotball om NFF Kvalitetsklubb, et felles arbeid som skal stimulere til god klubbutvikling. 

Coop Nordvest har vært en trofast samarbeidspartner for Orkla Fotballklubb i mange år. For Orkla FK betyr det enormt mye å få fornyet avtalen med Coop Nordvest. Avtalen er en av de mest omfattende samarbeidsavtalene Orkla FK har. Vi ser fram til å samarbeide til det beste for begge parter, og er veldig glade for å ha Coop Nordvest med på laget.

Coop Nordvest er en medlemseid organisasjon med over 179 000 medlemmer, og laget driver sin virksomhet i Trøndelag, Vestland og Møre og Romsdal. Coop Nordvest har kontor i Førde, Ålesund og Orkanger.  Orkla FK oppfordrer alle våre medlemmer og fotballvenner om å benytte seg av Coop Nordvest sine tilbud. Som en fotballklubb basert på frivillighet ønsker vi i størst mulig grad å gi noe tilbake til vår gode samarbeidspartner Coop Nordvest. 

Les mer om Coop Nordvest på organisasjonens egen side.