Breddestøtte fra toppfotballen

03/06/2021

Breddefotballen har vært stengt ned siden mars i 2020. I perioder etter har det vært lov med fotballtrening uten kontakt. Tidligere i vår ble det lagt fram en gjenåpningsplan for Norge. Planen ga håp for Orkla FK og resten av breddefotballen, men virkeligheten har blitt annerledes. Norge er nå kommet på trinn 2 i gjenåpningen, men i Trøndelag har vi fortsatt mange restriksjoner på nivå 1. Det betyr anbefalinger om å ikke drive med breddefotball på seniornivå. Toppfotballen viser nå sin støtte til bredden, gjennom markeringer i forbindelse med lagenes egne kamper. 

Breddestotte 01
Dino Islamovic stilte i Orkladrakt da Rosenborg støttet breddefotballen sist helg. RBK-spillerne stilte med drakter fra trønderske breddeklubber.

Breddestotte 02
Christian Eggen Rismark spilte flere sesonger i Orkla FK. Etter den tid har han tatt steg opp til Ranheim. Etter en periode i Brann er Christian nå tilbake i fjæra på Ranheim. Christian kler den hvite Orkladrakten godt!

Hvordan det blir med breddefotballen framover er uvisst. Vi har all mulig respekt for det økte smittetrykket, både i Orkland og i Trondheimsregionen. Samtidig har vi et sterkt ønske om å komme i gang med treninger og kamper. Vi i OFK takker toppfotballen for støtten. En tilnærmet normal høstsesong hadde vært enormt, både for spillere, støtteapparat, publikum og hele Orkla-familien.


Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere