Bra start på sesongen for rekruttlaget til Orkla FK

07/06/2022

Orklas rekruttlag i 4. divisjon har hatt en ganske bra start på sesongen. I fjor slet laget helt i bunnen gjennom den noe spesielle fotballsesongen som ble gjennomført. Orkla 2 berget plassen i divisjonen helt på slutten av sesongen. Til nå i år har laget prestert godt i flere kamper. Det har gitt tre seire og tre tap. Utover våren har flere spillere kommet til i spillertroppen, og det har styrket både A-laget og rekruttlaget til OFK. Tirsdag kveld var det hjemmekamp i Adressa-ligaen 4. divisjon. På motsatt banehalvdel stod Svorkmo, som tok sin første seier for året i siste bortekamp, da de tok en sterk trepoenger i Buvika. 

Orkla 2 stilte til start i kampen mot Svorkmo utelukkende med spillere som har vært innom 3. divisjonslaget denne våren. I tillegg er Mats Berg Pedersen tilbake i Orkla-troppen etter et opphold i Oslo. Det var med andre ord en sterk startellever som OFK 2 stilte med i 4. divisjonskampen mot Svorkmo. 

OFK 2 Svorkmo 070622 03
Det ble en jevn førsteomgang på Orkla Sparebank stadion. Svorkmo tok ledelsen etter 18 minutter. Den tidligere Orkla-spilleren Espen Løfshus Staveli er en sterk spiller, med gode egenskaper både på offensiv og defensiv dødball. Løfshus satte ballen i mål for gjestene. Omgangen fortsatte med tette dueller og lite flyt for Orkla 2. OFK 2 kom aldri skikkelig i gang med det offensive spillet. Hjemmelaget klarte likevel å utligne like før pause. Tobias Forbord Bergsrønning satte inn utligningen for Orkla 2. 
1-1 var pauseresultatet i kveldssola på Orkla Sparebank stadion. 

OFK 2 Svorkmo 070622 04
Orkla var det førende laget gjennom den andre omgangen. Hjemmelaget måtte imidlertid være tålmodige i påvente av nettkjenning. Etter 78 minutter lyktes OFK 2. Tor Egil Johansen satte inn ledermålet for Orkla 2. Det ble ingen flere mål i kampen. OFK 2 tok sin tredje strake hjemmeseier i årets sesong. Etter andreomgangen var det en fortjent seier til Orkla 2 over Svorkmo, som kjempet hardt for poeng gjennom hele kampen. 

Svorkmo vil kjempe en kamp for å holde seg i divisjonen. De får en nøkkelkamp allerede kommende helg, når Nardo 2 kommer til Svorkmo. Med seier der vil Svorkmo kunne ha håp om å komme seg oppover på tabellen. 

Orkla 2 er nå oppe på 12 poeng. Laget virker bedre og mer stabilt enn det var i fjor, og dersom OFK får holde troppen skadefri vil det bli flere poeng utover sesongen.  OFK 2 møter Strindheim 2 borte søndag 12. juni. Trønder-Lyn topper tabellen, etter en veldig god sesongstart. Resultater og tabell for Adressa-ligaen 4. divisjon ser du her.

OFK 2 Svorkmo 070622 02


Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere