B505CE0C C230 41BF AEA3 9EC0A60D16C5
Orklas rekruttlag i 4. divisjon har hatt en veldig vanskelig sesong så langt. De store utskiftningene i seniortroppen til Orkla før denne sesongen har gått hardt utover et til tider svært ungt rekruttlag. Med en liten seniorstall har mange juniorer fått møte det tøffe nivået i 4. divisjon. Man kunne ønske seg å matche så unge spillere mer forsiktig, men det var ikke mulig i vårsesongen. På den andre siden har juniorene i Orkla FK tatt utfordringene og taklet dette godt, selv om det har blitt mange tap og få mestringsopplevelser.

Lagoppstillinger ser du på NFF sine sider

EFD59659 D713 4301 9850 55AD74680BDA
I løpet av sommeren har Orkla FK fått inn mer rutine i treningsgruppa til A-laget. Med opp mot 25 spillere på trening har kvaliteten blitt bedre, og det har også resultatene i Norsk Tipping-ligaen. En bredere tropp er også positivt for rekruttlaget. Mandag var det kamp i 4. divisjon mot Nardo 2, og endelig kunne Orkla 2 stille med en mer homogen tropp alders-og erfaringsmessig.

A9B2ADC4 0F06 4F5F AAFB FA0F023047A2
Orkla 2 styrte mye av banespillet i innledningen, uten at de klarte å komme til så mange store sjanser. Nardo 2 tok likevel ledelsen i kampen ved Josef Kulego etter 33 minutter. Fram mot pause var bortelaget det farligste laget, men det ble ikke flere mål. Pauseresultatet var 0-1.

62F13480 D8C6 4433 B0B3 8365C01E6524
Seniorspillerne Victor Wisløff og Ola Morten Forren ble byttet ut i pausen. Orkla 2 fikk en best mulig start på den andre omgangen. Martin Slupphaug Tallerås har lenge vært ute med skade, men nå spiller den oppofrende unggutten seg i bedre form. Tre minutter ut i omgangen utliknet Tallerås til 1-1 på et flott skudd inne i Nardo 2 sin 16-meter. Nardo 2 tok tilbake ledelsen etter 56 minutter. Fredrik Flottorp Olsen overlistet Orklas rutinerte målvakt Even Rønningsbakk. Få minutter senere la Nardo 2 på til 1-3 da Yafet Kahsay gikk forbi alt og alle på høyresiden. Josef Kulego avgjorde kampen da han satte inn 1-4 med sitt andre mål for kvelden etter 71 minutter. Kampen endte med tap 1-4, men dette var en atskillig bedre opplevelse for Orkla 2 enn flere av de tidligere kampene i sesongen. Dersom Orkla 2 får til å disponere mannskapet som i denne kampen kan det bli både mestring og poeng utover høsten.

Neste kamp for Orkla 2 er borte mot topplaget Tynset søndag 28. august.