Bare nesten borte mot Ranheim for OFK

20/06/2022

Orkla kvinner avsluttet vårsesongen i 3. divisjon med kamp på Extra Arena mot Ranheim. Før kampen lå Orkla på 10. plass på tabellen. Ranheim lå to poeng bak på en 11. plass, men med en kamp mindre spilt enn OFK. Med seier ville Orkla få et forsprang på Ranheim i bunnen av tabellen. Med seier til Ranheim vill Trondheimslaget passere Orkla på tabellen.

Orkla stilte til kampen med flere sentrale fravær i troppen. Ilse Gartenbach, Lovise Ramvik Berg og Mari Lian var blant spillerne som manglet i OFK sin lagoppstilling. For Ranheim stilte de tidligere Orkla-spillerne Mariell Øyen og Åsa Forbord Bergsrønning.

IMG 3907
Orkla har hatt defensive problemer denne våren, og disse problemene fortsatte i den første omgangen på Extra Arena. Mariell Øyen, som spilte barnefotball i Orkdal IL og ungdomsfotball i OFK, satte inn 1-0 etter 13 minutter. Øyen fikk en landskamp for Norge J17 så sent som i 2020. Ranheim økte til 2-0 etter 35 minutter ved Maren Pelabon. 2-0 var resultatet til pause.

IMG 3908 zbcz a7ed9676
Orkla fikk en god start på den andre omgangen. Line Hoel Fossmo satte inn redusering til 2-1 før fem minutter var spilt. Kampen virket avgjort da Ranheim gikk opp i 3-1 etter 70 minutter, men Orkla ga seg ikke. Få minutter senere kom en ny redusering ved Ida Ljøkelsøy. Orkla gikk inn i det siste kvarteret bare ett mål bak, men de klarte ikke å utligne. Ranheim vant 3-2, og passerte OFK på tabellen.

Det blir en ny spennende høst for Orklas kvinnelag. Nivået i den spissede 3. divisjonsavdelingen i Trøndelag er tøft, og Orkla må jobbe hardt for å kunne klatre noen plasser på tabellen i divisjonen. Steinkjer, Malvik, Tiller 2 og Utleira har fått et forsprang i toppen. Orkla kjemper på nedre halvdel mot Vestbyen, Verdal, NTNUI, Gimse, Ranheim og Vuku.

Første kamp i høstsesongen er borte mot Vestbyen mandag 15. august. Full oversikt over Orklas avdeling i Adressa-ligaen ser du her.