(AVLYST!) Bli med på Gjensidige Orkla Kompiscup!

20/06/2017


DSCN5951 2 AVLYSTGjensidige Orkla og Orkla Fotballklubb inviterer til kompis-cup på Orkdalsbanken Stadion lørdag 1.juli! Kompiscupen arrangeres i år for tredje gang og er et lavterskeltilbud for uorganiserte kompisgjenger som vanligvis ikke konkurrerer og spiller kamper sammen. Det er fremdeles ledige plasser, sjekk nedenfor for mer informasjon om påmelding!

Gjensidige Orkla er med også i år og støtter gjennomføringen av kompiscupen. Alle varianter av kompisgjenger - jenter, gutter og mix - kan stille lag og bli med på en artig, uformell fotballturnering på flotte Orkdalsbanken Stadion!

DSCN5858Påmelding skjer via mail til kompiscup@orklafk.no! Mer informasjon finnes på facebookgruppen "Gjensidige Orkla kompiscup 2017".

DSCN5825Kompiscupen opererer kun med en nedre aldersgrense (fyller 16 år i år), dvs. ingen grense oppover i alder! Vi håper derfor mange kompisspillere i alle aldre setter av denne lørdagen for å spille kompisfotball sammen med mange andre fotballkompiser!

DSCN5866Gjensidige Orkla Kompiscup spilles som 5'er-fotball, med 7'er-mål, noe som skal passe de fleste fotballspillende kompiser! Starttidspunkt og lengde på cup'en vil bli justert i forhold til antall påmeldte lag.

DSCN5932Vinnende lag får en pengepremie på kr. 2.500,- og uansett resultater og plassering vanker det mye heder og ære på alle deltakende lag!

DSCN5913Kampene vil bli ledet av kretsdommere og som vanlig vil det bli satt sterk fokus på Fair Play og god idrettsånd. Cupgeneral Rune Trygg Andersen melder om god interesse for kompiscupen og håper på like mange - eller gjerne flere lag - enn de 20 som deltok i fjor!

DSCN5920"Først til mølla" gjelder for påmelding. Påmeldingsavgiften er på kr. 200,- pr. spiller og fristen for påmelding er satt til 25.juni! Mer informasjon om dette finnes via facebookarrangementet "Gjensidige Orkla Kompis-Cup 2017". Der vil det også komme diverse informasjon om kompiscupen etter hvert.

DSCN5972Vi satser på like fint vær som i fjor og kan også lokke med fri inngang og kiosk med et rikholdig utvalg!

DSCN6055Orkla FK og Gjensidige Orkla ønsker velkommen til den tredje utgaven av Gjensidige Orkla Kompiscup lørdag 1.juli! 

 


Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere


Medlemsinnlogging