Årsmøte Orkla Fotballklubb utsatt

14/04/2021

Årsmøte i Orkla Fotballklubb er utsatt som en følge av restriksjoner i forbindelse med pågående pandemi. Vi håper på at flere trinn i gjenåpningen av samfunnet gjør det lettere å få til et trygt og godt møte. Vi kommer tilbake med nytt tidspunkt.

Forslag som skal behandles på årsmøtet, må være sendt til styret senest to uker før årsmøtet. Forslag bes sendt til post@orklafk.no . Fullstendig sakliste med saksdokumenter legges ut på klubbens hjemmeside. Saksdokumenter kan også hentes ut på klubbhuset eller sendes på e-post etter anmodning.
For å ha stemmerett må medlemmet ha fylt 15 år, vært medlem av idrettslaget i minst én måned, og de må ha betalt kontingent. Medlemmer under 15 år har møte- og forslagsrett.

Velkommen til årsmøte!

73896152 B832 40AF 84EA E85AD7F513B6