8 lag fra OFK i Storsjøcup

04/07/2022

Storsjøcup i Østersund har gjennom mange år vært et viktig høydepunkt for ungdomsfotballen i Orkla Fotballklubb. Cupen skal gi våre spillere både sportslige og sosiale minner, og den skal føre spillere, foresatte, trenere og lagledere nærmere hverandre gjennom alle de felles opplevelsene som Storsjøcupen gir. De to siste årene har det ikke blitt noe Storsjøcup. I Orkla FK er vi glade for at cupen er tilbake. Gjennom oppholdet i Sverige bygger OFK klubb, med fokus på samhold både for spillere og familier som reiser til Østersund. 

Orkla FK Storsjocup illustrasjon
I år stiller Orkla FK med 8 lag i Storsjøcup:

Gutter: Orkla/Orkdal G13, Orkla G14, Orkla G15, Orkla G16

Jenter: Orkla/Orkdal J13, to lag i J14, Orkla/Orkanger J15

Grunnspillet foregår fra tirsdag 5. juli - torsdag 7. juli. Sluttspillet gjennomføres fredag 8. juli og lørdag 9. juli. Alle lag er sikret sluttspillkamp ettersom Storsjøcupen har A- og B-sluttspill. 

For Orkla FK er det ikke resultatene som er det viktigste med Storsjøcup, selv om vi går på banen for å vinne hver kamp. Alle spillere skal oppleve at de er en del av laget, og det betyr at alle skal få spilletid under kampene i cupen. Storsjøcupen er ikke bare en arena for å følge egne barn på fotballbanen. Under cupen samles ofte foresatte fra ulike lag for å se på hverandres kamper. Dette er en veldig positiv effekt av cupen i Østersund. 

Du kan følge alle Orkla sine lag under Storsjøcup på denne siden. Der finner du oversikt over kamper og resultater. Cupen har også en informativ app som kan lastes ned. 

Orkla FK ønsker hele Orkla-familien lykke til med årets Storsjøcup!

Orkla FK Storsjocup illustrasjon 02


Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere