Seier mot Melhus

03/04/2018

2. kvalifiseringsrunde i cupen ble i ettermiddag spilt på Orkla Maskin Arena mot Melhus. Det tok 7. minutter før Erik B. Helgetun satte det første målet. Deretter scoret Jan Inge Lynum, Magnus Sandvik Høiseth og Ole Løkken før det ble pause. Orkla ledet fortjent, og det var ingen store sjanser på bortelaget. 2. omgang ble åpnet med et selvmål før Erik B. Helgetun satte vinnermålet. Kampen endte 6-0, og Orkla menn er kvalifisert til 1. runde i cupen.

Neste kamp skal spilles 18. eller 19. april. Trekning av motstander vil være klart i løpet av uken.

I morgen spiller også G19 0. divisjon hjemme mot Sverresborg på Orkla Maskin Arena. Første seriekampen endte med et knepent tap mot Rosenborg, mens 2. runden endte med seier over Strindheim TF.

Orkla kvinner senior skal også spille cupkamp søndag 8. april kl. 16:00 mot Charlottenlund på Orkla Kunstgress.