2021-sesongen i gang for OFK

19/01/2021

Orkla menn senior er kommet godt i gang med oppkjøringen til 2021. Teamet i år består av John Pelu som hovedtrener og Gøran Aakerholm som assistent. Bjørn Næss og Even Rønningsbakk fortsetter som keepertrenere. Magne Kirkholt kommer inn i teamet som spillerutvikler.

OFK januar 2021 01
Gutta har gjennomført 3 økter med meget godt oppmøte. Etter et år med ingen obligatoriske kamper håper vi at 2021 skal se annerledes ut når vi kommer til våren.

Publikum vil i år se et Orkla-lag som spiller en annen formasjon en tidligere. 4-3-3 er lagt bort til fordel for 4-2-3-1. Det har vi tro på skal utvikle oss som lag og også individuelt.

OFK januar 2021 03
Det blir et meget tett samarbeid med G19. Tre av ukas økter er lagt samtidig for menn senior og G19. Trenerteamene danner et storteam som snakker sammen flere ganger i uka. Meningen er å koble på G16 etter hvert også, så vi får en rød tråd på det sportslige i tillegg til at vi får et miljø der kompetanse kan deles med hverandre.

Akkurat nå så må vi forholde hos til gjeldende covid-regler og gjøre det beste ut av situasjonen. G19 kan trene som normalt med fullkontakt, mens menn senior må trene med avstand.


Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere