Orkla FK arrangerer Kick-off cup 1. og 2. august!

23/06/2020

Orkla FK har fått klarsignal fra fotballkretsen til å arrangere cup for gutter og jenter i årsklassene 13 og 14 år. Cupen avvikles 1. og 2. august, altså helgen før seriespillet starter for barne- og ungdomsfotballen. Da passer det godt å kalle arrangementet kickoff-cup.

Selv om dette er midt i ferietiden tror vi timingen er så god at vi får bra deltakelse. Vi går ut med invitasjon til klubber i vår sone. Jentene spiller lørdag og guttene søndag. Alle kampene avvikles i Idrettsparken på Orkla kunstgress og Orkla Maskin Arena. Kampene spilles over 2 x 20 minutter og alle lag er garantert minst tre kamper.

Takk til entusiastiske Marvin Bekken som har gjort alle forberedelser med søknad og planlegging. Nå trenger han støtte til resten av planleggingen og gjennomføringen. Det trengs en del mannskap til selve gjennomføringen så her håper vi folk stiller opp. Dugnadsviljen er stor i klubben vår.