Eggens trenerskole » Informasjon til deltakere

Informasjon til deltakere

Eggens trenerskole footer4

 

Velkommen til Eggens trenerskole i Sodvinhallen 4.-5. februar!

* Her kommer litt info som det kan være greit at dere er oppmerksomme på. Vi har et tidskjema som er ganske stramt, og som vi må følge. Dette av flere grunner, blant annet servering av varm lunsj, og kamptidspunktene både lørdag og søndag. Kampene skal streames på Adressa.no, og kan følgelig ikke flyttes på ift tidspunktene.

*Vi må være godt kledd disse to dagene. Hallen holder i utgangspunktet ca 5-6 plussgrader, ha med fottøy og klær som gjør den temperaturen behagelig.

* Vi ber alle deltakere ankomme hallen lørdag formiddag senest kl.1000, gjerne fra 0930 når registreringa åpner. Da blir det utdeling av genser, kaffe, frukt og mingling. Kl. 1030 starter det offisielle programmet, og da må alle være på plass.

* Lørdag serveres det en Pastarett med kylling og bacon til lunsj kl. 1320.               
   Søndag serveres det Gryterett med ris og salat til lunsj kl. 1230.

* Under kampene så skal deltakerne være samlet i sin veiledergruppe på samme side som innbytterbenkene til lagene som spiller. Alt av publikum skal på motsatt side og evt bak målene.

* Det blir gruppebilde med alle deltakerne og veilederne før kampstart på lørdag, ca kl. 1615. Vi ønsker også å dokumentere relanseringa av trenerskolen med en del bilder underveis, både lørdag og søndag.

* Lørdag kveld kan deltakere og veiledere møtes på Hotell Koselig for en matbit og mingling. Dette kan bli riktig trivelig, og en flott arena for nettverksbygging.

* Vi ønsker å bygge opp Eggens trenerskole som et kraftfullt trenerutviklingstiltak i preseason i Trøndelag i årene som kommer. For å gjøre produktet vårt best mulig, ber vi dere om å gi oss en kort evaluering før avreise hjem på søndag.

* Innsjekk kan gjøres på Hotell Koselig i Prinsengata 6 på Kyrksæterøra, fra lørdag etter kl. 0900(informasjon fra hotellet)
Eggens trenerskole logo ofk rbk4


Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere