Vant 21-0, nå starter kvalifiseringen om opprykk

21/10/2023

Orkla Trond 2023 01
Orklas kvinnelag i Adressa-ligaen 4. divisjon spilte lørdag sesongens siste seriekamp hjemme på Orkanger mot Trond. Kampen ble spilt på Orkla Mardahl Arena fordi mye regn og påfølgende kuldegrader har skapt vanskelige baneforhold på Orkla Sparebank Arena. Etter at Orkla sikret seier i sin 4. divisjonsavdeling har spillet til OFK variert veldig. Det har vært kamper med en del bra spill, og det har vært noen svake omganger. Målet med kampen mot Trond måtte være å få en god gjennomkjøring før kvalifiseringen om opprykk starter førstkommende torsdag.

Kampfakta med lagoppstillinger og kamphendelser ser du på NFF sine sider

Orkla Trond 2023 08
Det ble aldri noen spennende kamp mellom Orkla og Trond. Før 10 minutter spilt på Orkanger stod det 4-0, og kampen var allerede avgjort. På bildet har Lovise Ramvik Berg rundet keeper, og storscoreren kan spasere inn kampens første mål.

Orkla Trond 2023 02
Det stod hele 14-0 til pause mellom serievinneren og Trond. På bildet setter Mari Lian ballen fint inn i det lengste hjørnet.

Orkla Trond 2023 03
Orkla fikk virkelig trent på angrepsspill i lørdagens kamp. Hjemmelaget fikk til flere gode kombinasjoner i det offensive spillet, og de kom ofte til innlegg fra kant. Dette resulterte i flere flotte mål.

Orkla Trond 2023 04
Orkla stilte med en meget bred tropp i lørdagens tropp. Det lover godt foran kvalifiseringskampene som kommer. Kampen mot Trond endte 21-0.

Orkla Trond 2023 06
Nå starter kvalifiseringen om opprykk til 3. divisjon for Orkla. Første kamp er borte mot NTNUI torsdag 26. oktober klokka 19.30. Kampen spilles på Lade 4 kunstgress. Deretter venter en hjemmekamp mot Sverresborg, som lørdag avgjorde den tredje avdelingen med seier hjemme på Havstein mot Tynset 2. To av tre avdelingsvinnere rykker opp. Totalvinneren av kvalifiseringen vil også bli kretsmestere.

Orkla Trond 2023 05
Dato for den siste kvalifiseringskampen kommer senere. Orkla trenger minst en seier for å komme seg gjennom kvalifiseringen. Dette blir spennende! Orkla kvinner trenger DEG på sidelinja når hjemmekampen mot Sverresborg spilles. Møt opp!