Uavgjort mot Rosenborg 2

24/06/2017

DSCN4811 2Orkla møtte et sterkt Rosenborg 2 borte på SalMar-banen fredag kveld, men er nok likevel bare delvis fornøyd med 1-1 og ett poeng etter en godt gjennomført kamp. RBK2 stilte med flere spillere fra A-stallen og mønstret nok sin sterkeste tropp så langt i år. På bildet ser vi Orklas venstreback Espen Grøset i en av mange friske dueller med RBK2s kantspiller Elbasan Rashani.

Rosenborg 2 hadde ballen mest i starten av kampen og spesielt Mushaga Bakenga var pigg og skapte en del trøbbel for Orklaforsvaret. En resolutt og konsentrert bakre firer, samt en opplagt Håkon Lilleås Nøss i Orklamålet, ryddet imidlertid opp i det som kom av RBK2-muligheter.

DSCN4650Orkla var hissige i duellspillet, vant flere ganger ballen i gunstige posisjoner og utfordret RBK-forsvaret uten at det ga uttelling. Noen godt slåtte cornere skapte dessuten tilløp til kaos i RBKs målfelt og i tillegg leverte Orkla også et par gode skuddforsøk.

20170623 194912Bare minutter før pause kommer så kampens første scoring. Et Orkla-angrep bygges opp med flotte kombinasjoner der Erlend Løkken til slutt setter opp Erik B. Helgetun, som igjen banker ballen i mål bak RBK-keeper Arild Østbø. Dermed går lagene til pause på 1-0 til Orkla og med Helgetuns 12.scoring så langt i sesongen!

DSCN4699Etter hvilen trykker RBK2 skikkelig til og går helt klart for en tidlig utligning. Belønningen kommer også relativt raskt når Vegard Østraat Erlien (bildet over) får stå relativt upresset på 18-20 meter og prikke inn 1-1 etter 54 minutter av kampen.

DSCN4870Hjemmelaget fortsetter å sette tempo i kampen og i perioder sliter Orkla med å komme tett nok opp i motstanderen. RBK2 kommer likevel ikke til noen store sjanser og utover i omgangen er Orkla fullt på høyde med vertene og skaper vel så store sjanser som RBK2.

DSCN4716I kampens 86.minutt kommer så en gyllen mulighet for Orkla til å avgjøre det hele og ta alle tre poengene. Abdikani Mohammed spiller Erlend Løkken (bildet over) fri alene med keeper, men nok en gang går en svært god Arild Østbø i RBK-buret seirende ut av duellen.

DSCN4794Et tett, jevnt og godt 3.divisjonsoppgjør ender dermed med 1-1 og poengdeling, noe begge lagene totalt sett kan si seg relativt fornøyd med. Rosenborg 2 hadde nok ballen mest, men Orkla står igjen med de største sjansene og kunne ha punktert kampen med Løkkens store sjanse like før før slutt.

Neste kamp spilles hjemme på Orkdalsbanken stadion, mot Strindheim torsdag 29.juni kl. 19.30! Klikk her for alle resultater og tabell i Norsk Tipping-ligaen avdeling 5!

PS! Gå inn på våre facebooksider "Orkla FK" for å se et bildealbum fra RBK2-kampen!

Dagens Orklamannskap: Håkon Lilleås Næss - Håkon Sanden, Christian Sommerschild, Torodd Asphjell, Espen Grøset - Abdikani Mohammed, Steinar Gjersvoll, Erlend Løkken - Arnstein Buøy (Ole Løkken), Erik B. Helgetun, Christopher Grøset (Martin Dybdal)