Tosifret for Orkla på hjemmebane

14/09/2023

430B015B 4AA4 4A34 AACE A9FBF558641C
Torsdag var det klart for ny kamp i Adressa-ligaen 4. divisjon for kvinner. Orkla tok imot Strindheim 2 på Orkla Sparebank stadion. Før kampen var Orkla ubeseiret i seriespillet. Hjemmelaget hadde 16 strake seire denne sesongen. Strindheim 2 på sin side lå på 11. plass på tabellen. Bortelaget fikk riktignok et bra resultat forrige uke da de klarte 2-2 borte mot NTNUI 2. Det omvendte oppgjøret mellom Orkla og Strindheim i mai endte med en knapp 1-0 seier til Orkla. Mari Lians heading var nok til å avgjøre den kampen. Høstens oppgjør kunne også bli av det jevne slaget. Orkla måtte med andre ord være fullt skjerpet for å sikre seg en ny trepoenger på Orkla Sparebank stadion torsdag kveld.

Kampreferat med lagoppstillinger og kamphendelser ser du på NFF sine sider

0EA6BA7A 86FA 414A 9F8C B0F2479BDE19

Serielederen Orkla gitt rett i angrep i flomlyset på Orkla Sparebank stadion. Etter tre minutter kom det første målet i kampen. Aida Rønning Remnes fikk ballen rundt straffemerket. På noe heldig vis gikk avslutningen fra Remnes i en bue over Strindheim 2 sin keeper. Pangåpning for Orkla!

EF3EC150 DABF 4B8A B314 58060775D41E

Line Hoel Fossmo headet inn 2-0 etter 17 minutter. Igjen gikk avslutningen i en bue over keeper og inn i mål.

CA64963D CB50 4231 8F2C EDA7A867C95A

Julie Skaugen Runhaug økte til 3-0 for Orkla på et skudd fra 16-meteren etter 28 minutter.

581C5FA3 1D22 4C4D 9803 B7A2C5FAF371

Lovise Ramvik Berg ville også på scoringslista. Etter 38 minutter skled spissen inn 4-0. Orkla-forsvaret hadde full kontroll defensivt gjennom den første omgangen. Lagene gikk til pause på stillingen 4-0.

7581BBDB 15E1 466B A21A 78132C477FCF

Orkla økte til 5-0 helt i innledningen av den andre omgangen. En corner fra Tiril Fagerholt Bakke endte på foten til Line Hoel Fossmo, som trygt plasserte ballen i mål. Etter 50 minutter var det ny dødball, og ny scoring. Tiril Fagerholt Bakke fikk to muligheter til å slå innlegg, og det andre gikk i mål over Strindheim 2 sin keeper. Nå var Orkla virkelig på offensiven. Line Hoel Fossmo scoret sitt tredje for kvelden etter 51 minutter.

6D5FF12E 9CCB 4DC6 9B4B 37A4B76DC469
Orkla kontrollerte spillet gjennom hele den andre omgangen, men de klarte bare periodevis å holde trykket oppe. Etter 75 minutter ble det ny scoring på corner. Lovise Ramvik Berg stusset ballen i mål. Ny corner og ny scoring etter 85 minutter. Ballen havnet hos Emma Sæterbakk som scoret med høyrefoten. Aida Rønning Remnes fastsatte sluttresultatet til 10-0 i sluttminuttene. Det ble en ny trygg seier for kvinnelaget til Orkla.

Alt tyder på at Orkla blir serievinnere i 4. divisjon, og at laget skal spille kvalifisering for opprykk senere i høst. Neste seriekamp er borte mot Heimdal tirsdag 21. september.