Solid borteseier mot Mo!

11/06/2017

20170604 165408 2Orkla kunne reise hjem fra Mo med en solid 5-1 seier etter en godt gjennomført kamp der spillet endelig igjen satt som det skulle! Arnstein Buøy (bilde fra en tidligere kamp) var nest sist på tre av scoringene og noterte seg også for en scoring selv på Sagbakken KGB. Med denne tre-poengeren har Orkla nå heng på de andre lagene nederst på tabellen.

Orkla ledet 2-0 til pause etter at Erik Bjørkli Helgetun åpnet med å score kun 15 sekunder etter avspark. Arnstein Buøy regisserte det hele og slår et godt innlegg som Helgetun videreformidler i nettmaskene. Bare syv minutter senere var Steinar Gjersvoll frampå og økte til 2-0, nok en gang med Buøy som tilrettelegger. Denne gang slår han et frispark som Gjersvoll stusser i mål.

Første omgang var relativt jevnspilt med flere gode muligheter til begge lag, men der Orkla var best foran mål. Mo hadde også sine sjanser, blant annert smalt et skudd fra langt hold i kryssfestet. Orkla på sin side hadde også en ball i stolpen, signert Helgetun.

DSCN1127 2Kampen var passert 66 minutter når Erlend Løkken (bilde fra tidligere kamp) la på til 3-0. Et ti-minutt senere gjorde Arnstein Buøy ingen feil alene med keeper og økte Orklaledelsen til 3-0.

Hjemmelaget Mo reduserte til 4-1 etter 83 minutter, før Erik B. Helgetun helt på tampen satte inn sin andre og Orklas femte scoring for dagen! Den siste Orklascoringen kom etter et flott gjennomspill Abdikani Mohammed.

Dermed kom endelig sesongens andre tre-poenger til Orklaguttene! Orkla ligger fremdeles sist på tabellen med 6 poeng, men nå er det bare fire poeng opp til sikker plass. Neste runde i Norsk Tipping-ligaen spilles lørdag 17.juni kl. 16.00, hjemme mot Træff.