Orkla vant uten å imponere

28/09/2023

Nidelv Orkla 2023
Sist uke tok Orklas kvinnelag årets 18. strake seier i 4. divisjon da Heimdal ble slått 1-3 på bortebane. Orkla sikret seg med det avdelingsseier, og kvalifisering for opprykk senere i høst. Det er tre avdelinger i 4. divisjon i Trøndelag, og to av tre avdelingsvinnere vil rykke opp til 3. divisjon. Selv om OFK er sikret plass i kvalifiseringen, er det fortsatt kamper igjen i seriespillet. Torsdag kveld spilte Orkla borte mot Nidelv på Tempe.

Kampfakta med lagoppstillinger og kamphendelser ser du på NFF sine sider.

For Orkla sin del handler de siste seriekampene i høst om å forberede seg til kvalifiseringen om opprykket. Kampene handler om å få inn en solid defensiv struktur, hurtig overgangsspill og et godt etablert angrepsspill. Vi vet at motstanden og kampene i kvalifiseringen blir tøffere enn mange av seriekampene som Orkla har spilt denne sesongen. Det betyr at Orkla må opp mot sitt aller beste for å vinne kvalifiseringen. Samtidig er utgangspunktet ganske greit å forholde seg til. Dersom OFK ikke er blant de to lagene som kommer øverst i kvalifiseringen har laget uansett ingenting å gjøre i den tøffe 3. divisjonsavdelingen.

Lovise OFK 2023
Lovise Ramvik Berg har funnet scoringsformen i høst. Tilbake på spissplassen har Ramvik Berg vist hvor farlig hun kan være foran motstandernes mål. Torsdag kveld på Tempe var ikke noe unntak. Allerede etter to minutter satte Lovise Ramvik Berg inn 0-1 til Orkla.

Ida OFK 2023
Senere i omgangen økte Ida Ljøkelsøy Orklas ledelse til 0-2. Den unge og arbeidsomme midtbanespilleren har scoret ganske jevnt denne sesongen. Torsdagens scoring var den sjuende i år for Ljøkelsøy. Pauseresultatet på Tempe var 0-2.

Mari OFK 2023
Nidelv skapte ny spenning i kampen da Thea Røsvik Lunder reduserte til 1-2 etter 58 minutter. Mari Lian skapte mer ro i Orklalaget da hun økte ledelsen til 1-3 etter 76 minutter. Det ble ingen flere mål, og kampen endte med tomålsseier til Orkla borte mot Nidelv.

Nidelv Orkla 2023 03
Dette var ingen stor kamp av kvinnelaget til Orkla, men det ble likevel årets 19. seier i 4. divisjon. Det må jobbes videre i trening og kamp utover høsten for å få ut kapasiteten og toppnivået som bor i laget. Orkla har vist mye bra fotball denne sesongen, og det ser lyst ut med tanke på å få til gode prestasjoner når kvalifiseringen mot de andre avdelingsvinnerne starter.

Neste kamp for Orkla er hjemme mot KIL/Hemne 2 torsdag 5. oktober klokka 20.00. Møt opp og se Orkla gå for seier i flomlyset på Orkla Sparebank stadion!