Orkla 2 overbeviste mot Kattem!

25/06/2017

FB IMG 1498411437932Orklarekruttene leverte en overbevisende forestilling mot Kattem på OBS i dag! Lagene gikk til pause på 1-1, men etter 90 minutter sto det 4-1 til Orkla 2. På bildet ser vi Martin Dybdahl som satte inn 1-0 til Orkla 2.

4.div.oppgjøret åpnet intenst med to gode lag som begge viste både ferdigheter og tempo i spillet godt over snittet på dette nivået. Martin Dybdal førte Orkla 2 opp i ledelsen etter 21 minutter, forøvrig etter en godt utført kontring med Magnus Høiseth som nest sist på ballen. Et fem-minutt før pause utlignet så Kattem etter en "kontring på kontring" der Orkla dro på seg en uheldig ballmiss.

20170625 174840I andre omgang ga Vebjørn Trønsdal Bævre Orkla 2 ledelsen 2-1 etter en lite heldig involvering av Kattems keeper (bildet over).

DSCN5072Deretter la Henrik Rian (bildet over) på til 3-1 etter 65 minutter, før Mohamed Ali Ahmed på overtid fastsatte sluttresultatet til 4-1 (bildet nedenfor).

DSCN5162Orkla 2 tar dermed sommerferie godt plassert midt på tabellen på en 6.plass. Neste kamp spilles hjemme mot serieleder Heimdal, mandag 14.august.