Sterk start i 5.divisjon!

03/05/2015

20150427 194437Orklas andrelag i 5.divisjon har åpnet sesongen på en overbevisende måte. OIF ble slått 5-0 i sesongpremieren og i dag sørget guttene for en ny seier når FK Fosen ble slått hele 10-2! Ove Bakkli - på bildet fra kampen mot OIF - var en av dagens målscorere.

FK Fosen viste seg raskt som en overkommelig motstander og Orkla2 ledet 5-0 allerede ved pause. Scoringene i første omgang kom ved Vebjørn Trønsdal Bævre (3), Ove Bakkli og Joakim Sve. I andre omgang fortsatte Orkla å score ved Bjørnar Blækkan Sæther (3), Ove Bakkli og Joachim Elshaug. Hjemmelaget reduserte to ganger, slik at resultatet til slutt ble 10-2 i Orklas favør!

Orkla topper dermed tabellen med full pott etter to serieomganger. Klikk her for alle resultater og tabell! Neste kamp for Orkla2 spilles søndag 10.mai borte mot Nationalkameratene.

Dagens Orklatropp: Even Rønningsbakk, Daniel Westerhaug Selbæk, Sondre Ysland, Even Ysland, Joakim Sve, Abdikadi Mohamed, Vebjørn Trønsdal Bævre, Mohamed Ahmed, Ove Bakkli, Bjørnar Blækkan Sæther, Joachim Elshaug, Martin Ingdal, Geir Magne Glåmen, Sindre Tørset Valø, Martin Aakerholm.