Avsluttet sesongen borte mot Nardo

09/10/2016

IMG 8734 1Orklas damelag avsluttet sesongen med å møte Nardo på bortebane. Dette oppgjøret ville avgjøre hvem som tar andreplassen i 3.divisjon, bak suverene Orkanger som allerede er klar for opprykk. Marit Moen (arkivbilde) sørget som så ofte før for nettkjenninger også i siste serierunde og her følger dameteamets referat fra dagens kamp på Nissekollen.

Årets siste kamp spilles mot Nardo. Dette er en kamp som direkte avgjør 2 plassen i serien. Nardo er likt oss et lag med mye rutiner og flere talenter.

Nardo begynner klart best og i løpet av de første 15 minutter står det 3-0 til dem etter 2 scoringer på corner og en feillevering som brytes og etterfølgende gir scoring. Etter dette har vi en god periode resten av omgangen der vi presser Nardo tilbake på bane nog vi får scoret 2 mål, begge signert Marit Moen. Vi skaper flere sjanser i denne fasen men en god keeper og det at vi er litt upresise gjør at vi ikke får flere scoringer. Nardo tar oss i en overgang gjør de og scorer så 4-2 like for pause.

Vi fortsetter andre omgangen med bra spill og vi skaper flere større sjanser som sku resultert i scoring men keeper står i veien. Nardo har og sine muligheter men våres keeper gjør flere viktige reddninger og holder oss inne i kampen. Vi får så 4-3 ved Anna Sundli Fagerholt og i den fasen skaper vi bra trykk mot motstander. Vi må foreta et bytte og vi justerer formasjon uten at vi får 4-4. Nardo får så en billig scoring etter gjennomløp på deres høgre side og etter dette klarer vi ikke sette nødvendig press slik at Nardo vinner. Kampen ender dermed med Nardoseier 5-3.

Vi har en meget god periode fra 20-70 minutt der vi spiller så direkte som vi ønsker og da stemmer løp og samhandling. Vi avslutter kampen med 6 spillere 17 år eller yngre og alle gjør en meget god prestasjon hvilket er meget gledelig mhp fremtiden. De første 15 minutter i første omgangen må vi ta lærdom av. Vi kan ikke bare møte opp uten vi må prestere.

Vi ender så på 3 plass i serien hvilket er skuffende etter en god vårsesong. Vi er det mest scorende laget men har sluppet inn alt for mange scoringer. En god vårsesong ble ikke fulgt opp av en like god høstsesong. Vi har ikke klart og erstatte et par spillere som var ute med langtidssykdom/skade og variert oppmøte på kamp og trening har gjort at den samhandling vi hade i vår ikke var og se i høst.

Vi gratulerer Orkanger med seriemesterskapet og opprykk - og Nardo med andreplassen i 3.divisjon!

Dagens Orklalag: Maria Staven Gjessing, Astrid V. Larssen, Lena Sundli, Eli Tretøy (Ingrid Myklegard), Hedda Bergan - Anita Slupphaug Kjerstad, Emma Sæterbakk, Hanne Frengen (Kari Anne Solberg) - Heidi Slupphaug, Anna Sundli Fagerholt, Marit Moen