Mistet seieren på overtid!

08/10/2016

DSCN9119Her setter Håkon Sanden (nr. 9) inn 1-0 til Orkla borte mot Tillerbyen og like etter la Emil Lynum på til 2-0. Dette holdt likevel ikke til mer enn 2-2 og uavgjort i dagens 3.divisjonskamp på TOBB Arena Sør.

Kampen var 29 min. gammel når Sanden satte inn 1-0 etter en god enkeltmannsprestasjon. Med Lynums 2-0 scoring like etter, trodde nok mange at dette skulle bli en ny, relativt grei Orklaseier.

DSCN9061Tillerbyen kom imidlertid sterkt tilbake og reduserte til 1-2 før pause og i andre omgang tok hjemmelaget over det meste av initiativet i kampen. Orkla sto godt i mot og det så lenge ut til at alle tre poengene skulle bli med hjem til Orkdal'n.

DSCN9250På overtid kom likevel en totalt sett fortjent utligning til Tillerbyen. Kampen endte med det uavgjort 2-2, noe som betyr et verdifullt poeng for Orkla i kampen om å bli med i den nye 3.divisjonen neste år.

PS! Sjekk facebooksiden "Orkla FK" for flere bilder fra kampen!