Uavgjort mot Tynset2

04/10/2016

DSCN2229Orklas damelag har slitt litt med poengfangsten de siste kampene og er ute av kampen om seriemesterskapet. Torsdag 29.september gjestet Tynset2 Orkdalsbanken stadion og Anna Sundli Fagerholt var en av Orklas målscorere i denne kampen. Her er dameteamets oppsummering av kampen;

Vi møter et ungt og entusiastisk Tynset. Tynset liker og spille fotball og kampen blir derfor ulik de siste 3 kampene. Spillende lag passer oss bedre. Vi stiller for dagen med et meget ungt lag.

Starten er meget bra og vi fører kampen til de grader første 25 minutter og går fortjent opp i 3-0 ledelse da men kort tid etter 3-0 så scorer Tynset 3-1 på en feilberegnet ball og langskuddet går over keeper og i mål. Etter dette blir alt mere nervøst og vi har flerfoldige feilleveringer slik at Tynset får komme på overganger.

De scorer så 3-2 på et nytt langskudd og vi må ikke se oss fornøyd med avsluttingen på første omgangen men kan klart ta med oss første 25 minutter. Vi blir enige om og trille mere ball og reise oss fra starten av 2 omgangen noe som ikke skjer. Vi bevager oss for lite og vi klarer ikke klarere ball forbi deres andre ledd slik at de skaper bra press mot oss og dette resulterer så i spillscoringer 3-3 og 3-4.

Det er i denne periode veldig mye feilleveringer og vi velger ofte vanskelige valg og alternativer slik at ball blir brutt. Vi får med våres 3 offensive alt for lite!

Vi skifter så ut en spillere og legger om spillsystem. Ikke vellykket i starten men etter 10 minutter da begynner vi ligge riktig i posisjoner og skaper mere og mere press og til slutt kommer så 4-4 fortjent.

Et resultat vi skal være fornøyd med slik kampen ble avviklet. Vi hadde første 25 og siste 20 Tynset hadde resten.

Det er veldig sterkt at vi klarer komme tilbake fra underlege men at vi til de grader mister trua når vi får 3-1 mot oss og har spilt så godt er meget betenkelig! Veldig positivt og ta poeng med et så ungt lag som vi stiller med fra start. Veldig positivt at så mange yngre spillere får tid og spille seniorfotball nå.