Hjemmetap mot NTNUI

10/09/2016

received 1438985276127906Orkladamene er inne i en litt tung periode og gikk på sitt andre tap på rad fredag kveld. Orkla ledet 3-1 til pause mot NTNUI på Orkdalsbanken stadion, men i andre omgang buttet det skikkelig imot. Studentene tok over styringen i oppgjøret og satte inn tre scoringer slik at resultatet til slutt ble 3-1 i NTNUIs favør. Her er en kamprapport fra teamet;

Vi møter en fysisk sterk og rutinert motstander. Første omgangen viser vi hva som bor i laget. Det er veldig fin angrepsfotball med raske kombinasjoner og vi skaper flere sjanser. NTNUI får en scoring på skudd fra ca 20 meter som kunne vært unngått med høyere press i motstander. I første omgangen synes jeg vi er raskt opp og stresser motstander og vi vinner mange andre baller. Forsvaret triller igang spillet og da får vi med midtbanen hvilket er meget bra!

Vi må foreta et bytte pga skade men vi fortsetter og trille ball etter dette.

Heidi, Emma og Marit scorer hver sin gang i første omgangen slik at det står 3-1 til pause.

Således har vi lagt et meget godt grunnlag for de siste 45 min.

Vi treng ikke foreta noen direkte forandringer i pause uten vi skal bare fortsette som første omgangen. 2 omgangen var stikk motsatt første omgangen. NTNUI vinner dueller og får styre spillet og vi blir jagendes etter. De får noen raske scoringer og etter dette får de veldig selvtillit. Vi klarer og skape flere sjanser men scoringn uteblir. Vi rokerte for mye i posisjoner men da vi raskt i andre omgangen brukte våres siste bytte slik at vi ikke hadde noen med raske fota og sette in ble det mye rokeringer og dette ødela rytmen for noen av spillene. Ellers var det som om lufta gikk ut og i andre omgangen og NTNUI ville vinne denne kampen mere enn oss.