Uavgjort i lokaloppgjøret!

05/09/2016

14224682 1233853469979575 1313857162789144792 nOrkla og KIL/Hemne spilte uavgjort 2-2 i søndagens lokaloppgjør på Orkdalsbanken Stadion. Over 400 tilskuere fikk se et spennende oppgjør der hjemmelaget nok var nærmest seieren. På bildet ser vi feiringen etter Erlend Løkkens 2-1 scoring.

Orkla åpnet kampen best og gikk opp til 1-0 allerede etter åtte minutter. Målscorer var som så ofte før, Erik Bjørkli Helgetun. Etter dette tok KIL/Hemne over mye av styringen i kampen og utlignet da også til 1-1 når knappe 20 minutter var spilt. Scoringen kom ved Hallvard Løseth på en situasjon mange mente skulle ha vært avblåst for frispark.

Orkla kom sterkt tilbake og gikk på nytt opp i ledelsen få minutter før pause. Denne gangen var det Erlend Løkken som tegnet seg på scoringslisten.

I andre omgang var Orkla det førende laget. Flere målsjanser og to baller i treverket var imidlertid det nærmeste hjemmelaget kom scoring. Det var derfor litt mot spillets gang når KIL/Hemnes Håkon Aarvåg headet inn 2-2 på en dødball etter 64 minutter.

Flere scoringer ble det ikke. Lokaloppgjøret ebbet dermed ut med 2-2 og poengdeling, noe KIL/Hemne nok var mest fornøyd med.