Orkladamene slo tilbake!

16/06/2016

IMG 8511 1Onsdag kveld møtte Orklas damelag Verdal på bortebane. På forhånd var dette antatt å bli en vanskelig kamp, men Heidi Slupphaug og Orkladamene gikk hardt ut og ledet 3-0 ved pause. Verdal reduserte en gang etter hvilen, slik at resultatet til slutt ble 3-1 i Orklas favør. Orkladamene slo dermed tilbake etter en litt skuffende og svak forestilling mot Orkanger sist søndag. Her følger en kamprapport fra teamet;

8 kampen for sesongen og 7 seier. Verdal på bortebane er en vanskelig oppgave for flere lag bla har Nardo tapt her i år 5-2.Verdal er en kombinasjon av unge lovende spillere og noen rutinerte spillere med gode ferdigheter.

DSCN8349 2Vi gjør en god første omgang og leder 3-0 etter scoringer av Heidi Slupphaug, Hanne Frengen og Marit Moen. Vi er effektive og scorer på våres første sjanser men sliter lidt med konsentrasjonen mot sluttet av omgangen. Bra offensivt kan vi si om første omgangen men Verdal vinner veldig mange baller og vi er ikke helt på de første 10 minutterne.

Til andre omgangen blir vi enige om at vi skal fortsette og spille offensivt og at vi skal være mere på men dette lykkes vi ikke med. Verdal flytter frem spillet og presser på bra i første del av omgangen. Vi blir seende for mye på ball og ikke spillere og da løper de i farlige posisjoner enkelte ganger. Vi foretar noen bytten og etter dette får vi mere kontroll på ball og en kan si at seier kontrolleres inn.

DSCN8280Vi bruker midtbane mye mere idag og da blir det et helt annet trøkk forran mål når vi kommer til sjanser. I første omgangen fremforalt står vi på rekke og rad for og score. Vi hever oss fra siste kampen betraktelig men vi har fortsatt en god del og gå på.

Vi får snudd en negativ opplevelse for noen dager siden og gjør en god første omgang mot en god motstander. Varmen under hele kampen påvirker konsentrasjonen og vi klarer ikke spille 90 minutter med samme intensitet. Nå har vi flere dager og forberede oss til vårsesongens siste kamp på hjemmebane nemlig Nardo!

Møt opp fredag 24/6-16 klokken 19.30 på Orkdalsbanken stadion og se vårens siste hjemmekamp.