Orklatap i lokaloppgjøret

13/06/2016

DSCN3682Det var Orkanger som trakk det lengste strået i dagens lokaloppgjør i 3.div. kvinner på Orkdalsbanken Stadion. OIF ledet 1-0 ved pause, men hjemmelaget kom tilbake og utlignet til 1-1 ved Astrid Volden Larsen. Det hjalp imidlertid lite OIF-jentene hadde enda mere på lager og satte inn ytterligere to scoringer i andre omgang. Dermed ble det seier 3-1 til OIF i en jevnspilt kamp preget av mange tøffe dueller og lite finspill. Her følger et referat fra trenerteamet;

I den syvende kampen for sesongen kom årets første tap. Vi starter kampen bra der vi skaper 3 forholdsvis store sjanser som vi skal score på. Etter dette så blir vi med på spillet til Orkanger der  vi slår mye langt.Vi involverer midtbanen i for liten grad. I perioden etter at Marianne blir stygt skadet , så tapes alt for mange dueller. Virker som vi er litt preget av stundens alvor.

DSCN3584Det første målet til Orkanger kommer der de spiller i gjennom spissen sin. Slutten av omgangen hever vi oss litt igjen. Vi får noen cornere som kan resultere i mål, men vi går til pause med en 1-0 ledelse til Orkanger.

DSCN3696Første kvarteret av andre omgang er preget av alt for mange tapte dueller. Vi er på etterskudd hele tiden. Men så får vi ett mål på en corner, og vi er med i kampen igjen. Men så scorer Orkanger på en corner i det påfølgende angrepet. Etter dette så kommer vi til noen halvsjanser, men uten resultat. På slutten så kontrer de inn 3-1, og kampen er i realiteten avgjort.

IMG 8680Alt i alt en svak kamp fra vår side. Det er kun det første kvarteret vi får til vårt spill. Orkanger er generelt mere på og vinner alt for mange dueller i forhold til oss. Vi er gode når vi spiller gjennom midtbanen. Vi kan ikke blir med på deres spill ved å slå lange baller. Da er vi ikke gode.

IMG 8674En kamp langt under pari fra vår side. Vi får ikke til vårt spill og blir heller med på deres spill med dueller og slå langt. Vi må opp flere hakk på onsdag.