Orkla2 med seier mot Meldal

25/05/2016

20160523 220345 3Et ungt Orkla2-lag leverte en god forestilling når Meldal ble slått hele 7-3 borte på Heggøya mandag kveld. Før kampen var Meldal ubeseiret i årets 4.divisjon, mens Orkla2 sto med 2 seire, 1 uavgjort og 2 tap etter 5 serierunder.

Orkla2 mønstret en ung tropp til dette lokaloppgjøret. Av totalt 15 spillere, var 9 juniorer, noe som  i troppen på 15 spillere. Sindre Tørset Valø ga Orkla2 ledelsen tidlig i første omgang. Meldal og Vidar Røttereng utlignet først til 1-1 og gikk også opp i ledelsen 2-1 ved Gard Fjeldvær. Sondre Ysland sørget deretter for at det sto 2-2 til pause etter det som hadde vært en jevnspilt første omgang.

20160523 221055Etter hvilen tok Orkla2 skikkelig tak i kampen og gikk fra 2-2 til 6-2 uten at Meldal klarte å svare. Målscorere var Abdikadi Mohammed, Erik Selven (str.), Christopher Grøset og Eirik Almli. Meldal reduserte deretter til 6-3 ved Svein Joar Røvik, før Espen Løfshus Staveli satte punktum slik at sluttresultatet ble 7-3 i Orkla2 sin favør.