Videre til 3.runde i NM G19!

19/05/2016

13241533 1127421527302126 253943416 oOrkla G19 tok seg videre til 3.runde i NM G19 Telenor Cup når de slo Sverresborg 5-3 etter ekstraomganger torsdag kveld. Kampen ble spilt på Havstein kunstgress og Orkla lå under 1-3 til langt ut i andre omgang. En solid sluttspurt sikret imidlertid ekstraomganger og til slutt videre avansement i cupen!

Hjemmelaget Sverresborg tok ledelsen 1-0 i det som skulle bli både en spennende og svært sen kveld på Havsteinbanen med avspark kl. 21.00. Orkla utlignet Sverresborgs ledelse før pause, men kom under 1-3 når det nærmet seg slutten av oppgjøret. En skikkelig sluttspurt sikret 3-3 og ekstraomganger og her avgjorde Orkla med enda to scoringer.

Kveldens målscorere var Sondre Sørløkk (2), Ola Morten Forren, John Grønvoll, samt ett selvmål av motstander Sverresborg. De siste kampene i 2.runde spilles 29.mai - og deretter blir det klart hvem som blir Orklas motstander i 3.runde!