Orklaseier mot Vestbyen!

07/05/2016

IMG 8276 1Orkla møtte Vestbyen borte i 3.runde av damenes 3.divisjon. Orkla sto med to seire av to mulige foran denne kampen og kunne med nok en seier virkelig bekrefte at de hører hjemme helt i toppen av divisjonen. Tross en litt dårlig start, gjennomførte Orkladamene nok en solid kamp og kunne reise hjem med seier 6-1 og tre nye poeng!

Vestbyen starter offensivt og scorer kampens første mål innen 2 minutter har gått. De fortsetter og legge et høyt press etter dette og vi får gradvis jobbe oss inn I kampen. Vestbyen skaper ikke de store sjansene men vi begynner og produsere flere og flere sjanser

IMG 8304Det skal gå frem til 29 minutt innen reduseringen kommer. Det er Trine Sommervold som spiller til Marit Moen (bildet over) som scorer. Etter dette tar vi over kampen og fortsetter produsere den ene etter den andre sjansen. I 39 minutt kommer så den andre scoringen fra Lena Sundli på corner. Godt slått corner som Lena etter hvert plasserer I mål.  Blir et par sjanser til innen pausen men det resulterer ikke I mål.

En førsteomgang vi ikke kan være helt fornøyd med og vi foretar noen justeringer til andre omgangen. Starten på 2 omgangen blir slik vi ønsker med få toutch og raskt spil I lengderettningen. Vi produserer flere store sjanser og Vestbyen har mer enn nokk med og få ballen ut av 16 meter.

IMG 8300 1Det går dog til 52 minutt innen Heidi Slupphaug (bildet over) scorer etter corner fra Trine Sommervold. Vi fortsetter og presse og I 55 minutt spilles Trine Sommervold fri på kant av Maren Krogstad (bildet nedenfor) som sikkert scorer på skudd.

IMG 8301Vi fortsetter og presse på frem til Vestbyen får en skade ca 65 minut ut I kampen. Det blir da et flere minutter langt avbrudd I kampen og etter dette klarer vestbyen og flytte frem posisjoner noe. Det er så mest spill I og omkring midtbanen frem til 80 minutt da Anita Slupphaug Kjerstad scorer sitt første mål for sesongen (bildet nedenfor) og 1-5. De siste 12 minutter øker vi så tempo og skaper en god del sjanser innen den samme Anita avslutter med 1-6 I 90 minutt.

IMG 8408Vi møter en fysisk sterk motstander som hatt en tung start så langt på sesongen med to tap så vi forventede at Vestbyen på hjemmebane skulle gjøre det de kunne for og forstyrre oss. Det klarte de I første 20 minutterne. Vi blir litt tatt på sengen av det høye presset I starten men får etter hvert justert oss og når vi får første scoringen våres da er det ikke noe tvivel om hvem som skal få med seg 3 poeng fra kampen.

Det som er veldig bra er avsluttingen på første omgangen og starten på andre omgangen. Da har vi flere bevagelser og skaper sjanser på rekke og rad. Vi har 5 forskjellige målscorer så vi er ikke avhengige av at en spillere har dagen.  Vi har flere gode spillere slik at vi kan foreta bytten om nødvendig. Spillere er kjent I sin posisjon og samhandlingen begynner virkelig og fungere.

IMG 8414Det som kan bli bedre er uttellingen på antall produserte sjanser . Vi kan og drive opp et raskere balltempo tidligere I kampen og ikke legge oss på motstandernivå.

Da ser vi frem til neste kamp hjemme mot Sokna 20/5 klokken 19.30. Det blir en kamp mot et av topplagene så møt opp og se en god fotballkamp.

Kveldens Orklatropp: Elise Aas, Maria Staven Gjessing, Lena Storbekken Sundli, Astrid Volden Larsen, Marianne Øien, Hege Solstad, Astri Fossen Haugen, Hanne Frengen, Anita Slupphaug, Emma Sæterbakk, Trine Sommervold, Marit Moen, Heidi Slupphaug, Maren Krogstad, Line Tretøy