Ventetiden er over!

04/04/2016

DSCN3838Onsdag 6.april serieåpner Orkla G19 borte mot Strindheim TF i juniorenes 0.divisjon! Orkla stiller også et lag i 1.divisjon og her starter sesongen med bortekamp 15.april mot Freidig. Dermed kan vi konstatere at Orklajuniorene får god matching på flere nivåer. I tillegg er mange av juniorspillerne også aktuelle for seniorlagene i 3. og 4.divisjon. Her følger en statusrapport fra G19-teamet nå før en hektisk vårsesong starter.

I fjor høst kvalifiserte Orkla seg til 0. divisjon, noe som medfører at John Grønvoll (bildet over) og Orklajuniorene også i år får prøve seg mot de beste juniorlaga i trøndelagsfylkene. Dette er viktig for oss som klubb, da målet er å utvikle spillere som etter hvert kan ta steget opp til A-laget.

DSCN3806Mange av våre juniorer - som f.eks. Tor Egil Johansen (bildet ovenfor) - har allerede tatt dette steget og befinner seg i A-lagstroppen, der de fleste også har betydelig med spilletid. Uansett håper vi at enda flere, gjennom blant annet spill i 0. divisjon, skal utvikle seg til gode seniorspillere for klubben.

DSCN4050Totalt har vi 40 juniorspillere i år. Noen av disse vil ha hovedarenaen sin på seniorlagene i 3. og 4. divisjon, samt at de fleste vil delta mest inn i mot de to G19-lagene vi har i hhv. 0. div. og 1. div. Det å ha 4 lag på ulike nivå gir oss en unik mulighet til å tilby riktig utfordringer til den enkelte spiller sett utfra ferdigheter, ønsker og motivasjon. På bildet over ser vi Martin Snildal Nygård - en av førsteårsjuniorene.

InnmarsjI tillegg til det vanlige seriespillet er 1. laget til G19 meldt på NM. Dette er en cup som vi vil prioritere og søker derfor å stille med de aller beste juniorene til disse kampene. Det skal bli spennende å se hva vi kan få til her. I fjor stoppet det i andre runde mot Rosenborg (bildet over), som senere på høsten sto igjen som norgesmestere.

DSCN6262G19-2 er påmeldt i OBOS-cup der det allerede er spilt 1 kamp. Kampen ble spilt på lørdag og endte med hjemmetap for Erik Garberg (bildet over) & Co. mot Tynset (3-5). Neste kamp i OBOS-cup er førstkommende torsdag borte mot Sjetne.

I sesongoppkjøringa har vi hatt fine treningsforhold i Idrettsparken. En mild vinter og flott innsats fra banemannskap har sørget for ypperlige treningsfasiliteter. Stabilt oppmøte med mange kvalitetsøkter gjør oss optimistiske når vi nå går inn i sesongen 2016. Vi gleder oss!