Knepen seier mot Kvik

30/01/2015

2015 01 29 21.10.51Sondre Sørløkk, Abdikadi Mohammed og Arnstein Buøy sto for scoringene når Orkla sørget for en knepen 3-2 seier over Kvik i kveldens treningskamp på Orkla Kunstgress. En meget fortjent seier etter spill og sjanser selv om Kvik ledet både 1-0 og 2-1.

Bortsett fra i åpningsminuttene, var det Orkla som styrte showet gjennom hele første omgang. Et markert spillemessig overtak og et utall cornere, ga imidlertid ikke uttelling for Orkla. Kvik hadde et par kvikke angripere og var ikke ufarlige på kontringer og noen dødballer. Mot spillets gang var det da også bortelaget som gikk opp i ledelsen, nettopp på en kontring. Like før pause sørget så Arnstein Buøy for 1-1 på et utmerket slått frispark.

Andre omgang ble bortimot lik den første. Orkla trykket på og viste noen glimt av angrepsspill på høyt nivå, uten å lykkes i nest siste og siste involvering. Dette utnyttet Kvik som fikk nettkjenning først også i denne omgangen. Igjen utlignet Orkla, denne gang ved innbytter Abdikadi Mohammed og like før slutt satte Sondre Sørløkk inn 3-2 og sørget for en veldig fortjent seier i denne treningskampen. Nå står Minnecupen i Meråker for tur i helga, der Orkla stiller med to lag!