Innfridde på Rosenborgbanen mot Trond

18/06/2023

7130FF8A EA67 4AE4 8DED 0D9FA5089929
Orkla kvinner avsluttet vårsesongen med bortekamp mot Trond på Rosenborgbanen søndag kveld. Orkla kom til kampen med ti strake trepoengere i vårens seriespill, mens hjemmelaget Trond kom til kampen uten poeng i årets 4. divisjon. OFK var stor favoritt før søndagens kamp, selv om Lars Vattengårds tropp var uten spillere som Astrid Larssen Volden og Synnøve Mjør Wingan.

Kampfakta med lagoppstillinger og kamphendelser ser du på NFF sine sider.

FF7B4C3F 68AF 4780 9579 EF61F4B9453E
Orkla hadde god kontroll fra start, og det skulle ikke ta mange minuttene før bortelag kom foran i målprotokollen. Etter 11 minutter tok OFK ledelsen etter ei heading på corner. Ida Ljøkelsøy scoret for Orkla. Trond holdt bra unna defensivt en periode, før Orkla økte til 0-2 etter 31 minutter. En corner fra Mari Lian tvang fram et selvmål av Trond-forsvaret. Få minutter senere satte Aida Rønning Remnes inn 0-3. Remnes scoret også i midtuka mot Fosen.

A12BEE49 51EB 4950 AD87 46AF2FA8E085
Det var all grunn til å være avslappet under pausepraten på Rosenborgbanen denne varme søndagskvelden i juni. Orkla ledet 0-3 til pause, og de hadde full kontroll. Målet måtte likevel være å angripe også i den andre omgangen. Det tok bare to minutter før en ny ball lå bak Trond sin keeper. Liss Dragseth var målscorer for Orkla. Etter 53 minutter ble det 0-5 da Hanne Sivertsen var på plass foran Trond-målet. Det var nå bare spørsmål om hvor stor seieren skulle bli. Aida Rønning Remnes scoret sitt andre for kvelden, før Line Hoel Fossmo tegnet seg på scoringslista. Mari Lian satte inn 0-8 etter 78 minutter. Tiril Fagerholt Bakke økte til 0-9, før Julie Skaugen Runhaug satte inn Orklas 10. mål for kvelden. Det endte 0-10 på Rosenborgbanen, med åtte ulike målscorere hos Orkla.

59AC2E67 FA02 42A2 8269 844E4318BCE1

Orkla står med elleve seire av elleve mulige i årets 4. divisjon. Nå er det sommerpause før seriespillet starter på igjen i august med kamp borte mot Charlottenlund 2

Tabellen i Adressa-ligaen 4. divisjon er hyggelig lesning for alle som følger Orkla Fotballklubb. Oversikt over Orkla avdeling ser du her.

PS! Orkla kvinner gikk også videre i Adressacupen etter vårens gruppespill. 25. august er det semifinale i sør-sluttspillet borte mot 3. divisjonslaget Vestbyen.