En god førsteomgang holdt ikke til poeng for Orkladamene

29/05/2017

DSCN2646 2Orkla fikk en knallåpning på kveldens match mot Sokna hjemme på Orkdalsbanken stadion når Karen Rogogjerd satte inn 1-0 (bildet) etter bare 9 minutter! Sokna utlignet før pause og i andre omgang tok kreftene etter hvert slutt for hjemmelaget, slik at Sokna kunne reise hjem med seier 4-1 og tre poeng.

Orkla åpnet kveldens 3.divisjonsoppgjør på absolutt beste måte med et flott angrep som spiss Karen Rogogjerd sikkert satte inn bak Soknas keeper.

DSCN2677Etter denne tidlige Orklaledelsen ble det en tett og jevn førsteomgang der hjemmelaget fortsatte å spille bra fotball og med litt mer hell/dyktighet godt kunne ha fått flere baller i nettet. Det var derfor litt surt når Sokna utlignet til 1-1 like før pause, selv om det ikke var helt ufortjent etter spill og sjanser.

DSCN2747 2Sokna sjokkåpnet andre omgang med å sette inn 2-1 før minuttet var spilt. Orkla mistet nok litt motet etter disse to Soknascoringene, men Emma Sæterbakk (bildet over) og resten av laget fortsatte å kjempe hardt så lenge kreftene holdt.

DSCN2773Orkla og Maria Nissrin Foshaug (bilde over) skapte noen halvsjanser, men utover i omgangen ble visittene inn på Soknas banehalvdel mer og mer sjeldne og bortelaget etablerte etter hvert et bra trykk mot Orklaforsvaret.

DSCN2804Hjemmelaget fortsatte å kjempe om hver eneste ball - på bildet over representert med Sanne Danielsen Olsen - men klarte ikke å etablere noe spill som truet et robust Soknalag. Etter 79 minutter ble det for tøft å stå i mot og bortelaget økte til 3-1. Og bare minutter senere satte Sokna inn 4-1, noe som også ble sluttresultatet i kampen.

DSCN2779Alt i alt en fortjent borteseier, men med et par knepp opp, ville Orkla og Randi Selbekk (bildet over) ikke vært langt unna poeng i denne kampen.

DSCN2695Selv om poengfangsten ble skral i kveld, kan Orklajentene likevel være fornøyd med de viste mot en såpass vanskelig motstander som Sokna bestandig er. Årets utgave av Orklas damelag er både ungt og nykomponert, selv om noen veteraner som Anita Slupphaug Kjerstad (bildet over) fremdeles holder koken.

DSCN2733 2Med flere nye fjes, bl.a. Lise Kjelås Båtnes (bildet over) og ellers mange unge spillere, betyr det mye å ha noen rutinerte spillere som både løfter laget spillemessig og som motiverer og veileder de yngre spillerne.

DSCN2857Så gjelder det å beholde troen framover, trene godt og være litt tålmodig, så vil nok både scoringer og flere poeng komme etter hvert! Neste kamp for Anna Sundli Fagerholt (bildet over) & Co. spilles borte mot Gimse mandag 12.juni kl. 20.00.

DSCN2852Dagens Orklatropp: Maria Staven Gjessing, Sanne Danielsen Olsen, Ida Frengen, Maren Eikli Andaas, Emma Sæterbakk, Victoria Forren, Anita Slupphaug Kjerstad, Astrid Larssen Volden, Anna Sundli Fagerholt, Randi Selbekk, Ronja Frost Schjerve, Elisabeth Forren, Lise Kjelås Båtnes, Maria Nissrin Foshaug, Karen Rogogjerd, Karoline Staven Gjessing (bildet over).