Burde avgjort i første omgang, men er fortsatt ubeseiret

Orkla KIL H2 2023 05
Orklas kvinnelag i 4. divisjon har vært suverene i årets seriespill. Søndag kom KIL/Hemne 2 til Orkla Sparebank stadion. Orkla er allerede seriemestre, og OFK skal spille kvalifisering om opprykk senere i høst. De siste seriekampene handler om å forberede seg til denne kvalifiseringen.

Kampreferat med lagoppstillinger og kamphendelser kommer på NFF sine sider.

Orkla KIL H2 2023 01
Orkla var klart beste i den første omgangen på en kald høstdag på Orkla Sparebank stadion. Orkla ledet 2-0 til pause, men ledelsen burde vært mye større. En meget god Ingeborg Romstad Osland i målet til KIL/Hemne 2 hindret Orkla i å score mer enn to mål. Lovise Ramvik Berg og Line Hoel Fossmo scoret målene for Orkla. Begge målene kom etter fine frispillinger på kant og gode løp foran mål. Orkla gikk til pause med full kontroll på kampen, og lite tydet på at KIL Hemne 2 skulle kjempe seg til poeng på Orkla Sparebank stadion.

Orkla KIL H2 2023 04
I den andre omgangen snudde kampbildet. KIL/Hemne 2 kom mye bedre med, anført av en frisk Helene Gross-Benberg på midtbanen. Sammen med Mari Halgunset skapte Gross-Benberg mye trøbbel for Orkla, som ikke klarte å beholde det store initiativet fra første omgang. Etter 50 minutter reduserte Lone Hjelen til 2-1, og scoringen ga bortelaget tro på å få med seg poeng. Etter 64 minutter fikk KIL/Hemne 2 indirekte frispark etter et tilbakespill. Frisparket ble utnyttet på best mulig vis. Helene Gross-Benberg løftet ballen inn i hjørnet. Etter utligningen bølget spillet fram og tilbake. Orkla fikk flere store muligheter til å avgjøre, men hjemmelaget lyktes ikke. KIL/Hemne 2 ble det første laget denne sesongen som tok poeng fra kvinnelaget til Orkla. Kampen endte 2-2.

Orkla har to kamper igjen av seriespillet. Først venter bortekamp mot Fosen. Lørdag 21. oktober kommer Trond til Orkla Sparebank stadion.