Eggens Trenerskole » RBKs trenere

RBKs trenere

20160827 141753 2Rosenborg bidrar sterkt på Eggens Trenerskole! Vi får derfor også i år se Kåre Ingebrigtsen, Erik Hoftun, Hugo Pereira og Jørn Jamtfall i aksjon!

kare ingebrigtsen Kåre Ingebrigtsen ble i begynnelsen av 90-årene omtalt som "Tippeligaens mest undervurderte spiller". Hans trenerkarriere på seniornivå startet i 2.div. med Ranheim i 2007, fortsatte i 1.div. med Bodø/Glimt fra 2008-11. Ass. trener i Viking fra juli 2012 til han ble engasjert som hovedtrener i RBK. Har vunnet seriegull i 2015, 16 og 17.
 erik hoftun  Erik Hoftun er tidligere sportslig leder i Rosenborg fra 2008 og RBK-veteran med 442 kamper for klubben. Kom til Rosenborg fra Molde i 1994 og var en av de store kontinuitetsbærerne gjennom hele storhetsperioden. Er i dag assistenttrener i RBK.
 hugo pereira  Hugo Pereira er portugisisk, fra miljøet i Benfica. Kom til Norge for seks år siden og praktiserte i Follo Fotball før han gikk til Rosenborg foran 2014-sesongen. Var tre år i SalMar Akademiet på G16 før han fra 2017 ble assistenttrener i RBK.
 jorn jamtfall  Jørn Jamtfall, keepertrener i Rosenborg og tidligere også på A-landslaget. Har 171 kamper i mål for Rosenborg. Jørn har også representert Norges landslag. Vil først og fremst ta seg av keeperdelen på Eggens Trenerskole.