Eggens Trenerskole » Eggens Trenerskole 2018

Eggens Trenerskole 2018

20160827 141753 2
EGGENS TRENERSKOLE 24-26.AUGUST 2018!

PÅMELDING VIA TICKETMASTER.NO KOMMER SNART!

Eggens Trenerskole - en nasjonal impulssamling for alle fotballtrenere - med faglige temaer basert på Go’fot-teorien og hurtig angrepsfotball!

Eggens Trenerskole er et trenerutviklingstiltak i regi av Nils Arne Eggen, Orkla FK, Rosenborg BK, NFF Trøndelag og Norsk Fotballtrenerforening (NFT).

EGGENS TRENERSKOLE - EN FOTBALLOPPLEVELSE DU KOMMER TIL Å HUSKE LENGE!

Eggens trenerskole arrangeres for 15.gang i 2018 og programmet er som vanlig spekket med mange godbiter! Hovedarena for trenerskolen er Idrettsparken på Orkanger, men deler av trenerskolen foregår også på Lerkendal! Sett derfor av helga 24-26.august til en fotballopplevelse du kommer til å huske lenge!

ROSENBORG BIDRAR STERKT!

Trenerlegenden Nils Arne Eggen står selvfølgelig i spissen for aktivitetene, men hele RBKs trenerteam deltar også på instruktørsiden, noe som betyr at vi også i år får se Kåre Ingebrigtsen, Erik Hoftun, Hugo Pereira og Jørn Jamtfall i aksjon! Også RBKs utviklingsavdeling SalMar Akademiet bidrar sterkt på trenerskolen, med utgangspunkt i den nye nederlandske utviklingsmodellen.

Rosenborg Ballklub har bidratt med trenerkompetanse og spillerobjekter inn mot Eggens Trenerskole i alle år. RBK har Eggens Trenerskole som en del av sitt trenerutviklingsbidrag og er stolte av av å være formidler av tematikken fra Nils Arne Eggens trenerfilosofi.

Eggens Trenerskole er en del av RBKs aktiviteter for å øke kvaliteten og dermed kunnskapsmengden for alle kategorier trenere, ikke minst i sitt nærmiljø.

I sum blir dette et helt unikt opplegg som garantert gir inspirasjon og påfyll for alle som er opptatt av fotballutvikling!.

FOTBALLFAGLIG SEMINAR, PRAKSISØKTER OG RBK-KAMP!

Trenerskolen innledes fredag kveld med et fotballfaglig seminar - og fortsetter lørdag og søndag med treningsøkter på feltet. Underveis blir det tid til mange interessante faglige diskusjoner der deltakerne får en rekke tips og råd til gode fotballaktiviteter!

Trenerskolen avsluttes også i år med kamp på Lerkendal søndag ettermiddag og i år er det RBK-Strømsgodset som står på programmet!

GODKJENT ETTERUTDANNINGSTILTAK UEFA B-LISENS!

Trenere med UEFA B-lisens har godkjent lisens for tre år av gangen og må skaffe seg 20 timer etterutdanning (EtU) hvert tredje år for å opprettholde lisensen. Eggens Trenerskole er godkjent av NFF som et 10-timers EtU-tiltak for UEFA B-lisens, noe som betyr at trenere som deltar på trenerskolen får godkjent 10 av totalt 20 timer etterutdanning for å opprettholde UEFA B-lisensen.

Klikk her for mer informasjon om UEFA B Etterutdanning!

UFORMELT OG SOSIALT!

I tillegg til alt dette er Eggens Trenerskole også en uformell og sosial helg, der mange fotballinteresserte møtes og har det trivelig sammen i selskap med Nils Arne og de andre instruktørene! Alle aktiviteter (kampen inkludert), bekledning, samt lunsj 2 dager inngår i deltakeravgiften! For overnatting, har vi en god avtale med Bårdshaug Herregård, Orkanger.

Målgruppen for Eggens Trenerskole er trenere på alle nivå, som vil ha mye å hente gjennom å se og observere noen av landets beste fotballtrenere på feltet! Sitat Nils Arne: ”Det er like greit at unge spillere lærer fotballferdighetene riktig fra starten av - og da er det utrolig viktig at trenerne får kunnskaper om hvordan dette skal gjøres!”

MULIGHETER FOR PÅMELDING KOMMER SNART!

Eggens Trenerskole 2018  vil i løpet av kort tid være åpen for påmelding via TICKETMASTER.NO

Det er begrenset antall plasser, dvs. "først til mølla"...

Kontaktinformasjon:

VELKOMMEN TIL EI UNIK FOTBALLHELG SAMMEN MED NILS ARNE EGGEN & Co.!